Festgrisen ApS Handelsbetingelser

Her kan du læse om de vilkår og betingelser, som er gældende, når du handler med Festgrisen. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os på info@festgrisen.dk, hvis du har uddybende spørgsmål.

Vi forbeholder os til enhver tid retten til at ændre disse vilkår uden forudgående varsel. Den version af vilkårene, som gælder for din bestilling, vil være den, som fremgår af Festgrisen.dk på tidspunktet for din bestilling.

Bestilling og betaling

Bestilling
Vi anbefaler, at maden bestilles i så god tid som muligt. Hvis der er mindre end 14 dage til den ønskede leveringsdato, skal du kontakte os på tlf. 21 77 88 73 for at afgive din ordre. Ændring i antallet af kuverter skal meddeles senest 14 dage før leveringsdatoen.

Ordrebekræftelse
Kort efter din bestilling modtager du en ordrebekræftelse pr. mail. Du modtager naturligvis også en ordrebekræftelse, hvis du har bestilt over telefonen. Det er vigtigt, at du husker at tjekke, om leveringssted og -dato er angivet korrekt.

Betaling
Betaling af maden skal ske 8 dage før leveringsdatoen. På ordrebekræftelsen fremgår den nøjagtige dato for indbetalingen. Hvis der ved bestilling er mindre end 8 dage til leveringsdatoen, skal indbetalingen ske hurtigst muligt – og senest 2 dage før levering. Der kan betales ved kontooverførsel til Danske Bank på:

Bank: Sydbank
Reg. nr.: 7059
Kontonr.: 1254969.
Husk at oplyse dit ordrenummer i overførslen.

Priser
Efter gældende tilbudsliste.

Levering og reklamation

Levering
Vi leverer til hele Fyn inklusive Tåsinge og Thurø. Hvis du ønsker levering uden for Fyn, vil der være et leveringstillæg. Kontakt os på telefon eller mail for at høre mere om mulighederne.

Leveringstidspunkt
Ved bestilling vælger du, hvornår maden skal leveres. Vi kører ud med maden, anretter og præsenterer det og er med til at skabe rammerne for din fest. Til gengæld er det vigtigt, du sørger for at være til stede og tage imod os på det aftalte tidspunkt.

Det aftalte leveringssted og -tidspunkt vil fremgå af din ordrebekræftelse.

Reklamation
Hvis noget ikke har levet op til forventningerne, og du har forslag til forbedringer eller anden feedback, hører vi meget gerne fra dig. Hvis du har reklamationer til din levering, skal du kontakte Jesper Stenberg Jensen på tlf. 21 77 88 73. Det er vigtigt, at reklamationer foretages hurtigst muligt efter levering, så vi kan reagere og yde den bedst mulige service.

Forretningsoplysninger

Firmanavn: Festgrisen ApS
CVR-nummer: 44568179
Mail: info@festgrisen.dk
Telefon: +45 21 77 88 73